Ποιοι είμαστε

                                              ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Το 1981 η Σοφία και ο Γιάννης Καλαβρουζιώτης έχοντας ζήσει, σπουδάσει και εργαστεί στο χώρο της εκπαίδευσης στο Μόντρεαλ του Καναδά ξεκινούν το φροντιστήριο Αγγλικών ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ, στον Άγιο Δημήτριο στην οδό Βάλτου 85 και Πριάμου. Το 1994 ξεκινάει παράλληλα τη λειτουργία του το νέο σχολείο μας στο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο στην οδό Πάρου 26 και Λέρου. Το 1999 εντάσσεται στο διδακτικό δυναμικό η Κατερίνα Καλαβρουζιώτη, κόρη του Γιάννη και της Σοφίας, με σπουδές στο Lancaster University της Μεγάλης Βρετανίας (BA in Linguistics and English Language). Από το 2011 τη διεύθυνση σπουδών έχει η Κατερίνα Καλαβρουζιώτη πλαισιωμένη από ένα άριστο επιτελείο καθηγητών.

Από το 1981 έως και σήμερα η υπεύθυνη δουλειά, η συνέπεια, η εμπιστοσύνη και προτίμηση των γονιών καθώς και η τεράστια επιτυχία των μαθητών μας στις εξετάσεις απόκτησης πιστοποιητικών γλωσσομάθειας μας καθιέρωσε στο χώρο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών στον Άγιο Δημήτριο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  να δουλεύουμε με ζήλο και υπευθυνότητα παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτήριό μας στη γωνία των οδών Πάρου και Λέρου. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την αρχή για σχολείο οπότε διαθέτει άνετους χώρους, ευάερες αίθουσες και ευχάριστο περιβάλλον. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του σχολείου μας είναι ο αύλειος χώρος που διαθέτει κι έτσι οι μαθητές μας μπορούν με ασφάλεια να κάνουν το διάλειμμά τους ή να περιμένουν τους γονείς τους. Τέλος, όλες οι αίθουσες του σχολείου μας είναι εξοπλισμένες με υπολογιστές και διαδραστικούς πίνακες.